Sárkány Wellness és Gyógyfürdő

Gyógyfürdő
Gyógyvizes medencéinkben, a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos (Báthory) gyógyvizet alkalmazzuk, amelynek oldott sótartalma összesen 1526 mg/l.

A gyógyvíz, a vizsgálati jegyzőkönyv tanúsága szerint reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas.

A gyógyvízben található különböző ásványi anyagok, anionok és kationok, nyomelemek a bőrön keresztül szívódnak fel és fejtik ki pozitív hatásukat.

Wellness
A Sárkányfürdő wellness részlege különleges élményeket nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben három finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókabin valamint két merülő medence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára.

Strandfürdő
A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő mellett megnyitotta kapuit a nagy hagyományokkal rendelkező, ám az átépítésnek köszönhetően európai színvonalúvá vált Strandfürdő is. A strandon kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. Az új öltöző kapacitása 1000 fő, 3 büfé és 1 melegkonyha áll a vendégek szolgálatában.

Uszoda
Az úszás áldásos hatásai közismertek. 25 méteres sport úszómedencénkben a rutinos úszók, míg állítható mélységű tanuszodánkban a legkisebbek is élvezhetik az úszás örömeit. Úszóbérlettel vendégeink már reggel 5.30-tól megkezdhetik a napi testmozgást.

Úszásoktatás
Az úszást nem lehet elég korán – és sohasem túl késő elkezdeni. Az egészen picik szakember közreműködésével élvezhetik a babaúszás jótékony hatásait. a Kalovits-módszer segítségével erősíthető a baba immunrendszere, izomzata és csontozata.

Szakképzett oktatók segítségével a tanfolyamokon bárki gyorsan és biztonságosan sajátíthatja el az úszás képességét.

Zártkörű rendezvények a Sárkányban!
Szervezze rendezvényét, különleges buliját a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe és legyen a fürdő csak az önöké!

Zene, tánc, vacsora, szállás. Minden egy helyen!

Foglaljon most!

TELEFONÁLOK